Dostava

Dostava
Blago, naročeno v e-trgovini sivkindotik.si, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena, zato logističnemu centru posvečamo posebno pozornost.

V Sloveniji izdelke dostavljamo preko pogodbenega partnerja Pošte Slovenije. Za omenjenega partnerja smo se odločili, ker ima najbolj razvito mrežo poslovalnic in obenem pakete dostavlja zelo hitro in natančno.

Podatki o dostavi:
Podjetje, ki vrši dostavo: Pošta Slovenije
Možnost sledljivosti pošiljk: Da, vse pošiljke so sledljive
Možnost plačila po povzetju: Da, na vam najbližji pošti
Čas dostave: 2 – 10 dni, šteto od dni potrditve naročila

Cenik poštnine, ki jo zaračunamo kupcu:
Strošek dostave pošiljke v Sloveniji v primeru skupne vrednosti naročila pod 50,00 € znaša 1,50 €
Strošek dostave pošiljke v Sloveniji v primeru skupne vrednosti naročila nad 50,00 € se ne zaračuna. (Poštnino plača Rex d.o.o.)
V primeru pošiljanja izven Slovenije se poštnina zaračuna po ceniku Pošte Slovenije, ne glede na vrednost naročila.

Dodatni stroški:
Pri prevzemu odkupne pošiljke (torej v primeru, ko izberete plačilo po povzetju) Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Trenutno znaša ta strošek 1,05 € za vrednosti do 98 €. To storitev plača stranka direktno Pošti in ni predmet pogodbe med Rex d.o.o. in stranko. Omenjen strošek se zaračunava skladno s cenikom Pošte Slovenije.

Težave z dostavo:
Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

Več informacij o pošiljkah:
Za več informacij o pošiljkah smo na voljo na telefonski številki 070 507 303 ali na elektronskem naslovu sivkindotik@gmail.com